Čišćenje od parazita kod odraslih

Autor: Sanja Vučić U kategoriji: Odrasli Komentara: 0 Pregledi: 480

U današnje vreme mogućnost za unošenje parazita je velika (hrana, kolektivni smeštaji, gradski prevoz, higijena ruku, higijena kompletnog organizma…).Potrebno je dosta vremena da se oseti "dejstvo" tih neželjenih inhibitora, a kada se već oseti, organizam je pun parazita, a samim tim i njihovih toksina. Toksini se putem krvi šire po celom organizmu čime zagađuju sve organe (a vrlo često i mozak).
Čak i kada se očistite od parazita koji vam naseljavaju creva, toksini i nusproizvodi njihovog dejstva su vam i dalje prisutni u telu, te je poželjno odraditi ozbiljni tretman detoksikacije.

Danas postoje mnoge metode za prirodno čišćenje organizma, neke od njih su čak i prilično agresivne po organizam, u smislu da proces čišćenja traje nekoliko dana ali je prilično neprijatan. Ja sam pristalica manje agresivnih metoda koji postupno čiste organizam. Ovakve metode se primenjuju 40 dana (koliko traje i post) iz razloga što je 40 dana potrebno da bi se jetra regenerisala i krv očistila, a ujedno se tokom 40 dana praktikovanja zdravijeg stila života formira navika koja trajno ostaje.

IN SPE antiparazitski program doprinosi čišćenju parazita, mikrotoksina, alfa-toksina, gljivičnih toksina, teških metala itd. Kombinacija organskih proizvoda je napravljena tako da u isto vreme jača imunitet i daje organizmu neophodnu energiju za oporavak (med obogaćen matičnim mlečom, polenom i propolisom), regeneriše sluznice i jača dodatno imunitet (propolisne kapi), čisti organizam od parazita, toksina i teških metala (tinktura zelenog oraha), dok Ekoparax prah (koji je mešavina 7 veličanstvenih biljaka) čisti krv i jetru i ima izuzetno jako antiupalno, antibiotsko i antivirusno dejstvo.

Kako je veoma često pojava Candide povezana sa pojavom parazita, ovaj tretman ujedno deluje i na nju. Kombinacija biljaka u mešavini i kapima ima antigljivično dejstvo i deluje na sve sojeve gljivice Candide.

Kako bi tretman bio što uspešniji, neophodno je primeniti režim pravilne ishrane. Pravilna ishrana, pored redovnih, češćih a manjih obroka, obuhvata sve zdrave namirnice (voće, povrće, biljna mleka, mlečne proizvode sa 0-1% masnoće, žitarice...) pripremljene na zdrav način (dinstanje, priprema na pari, pečenje u rerni).
Tokom perioda čišćenja (a poželjno i kasnije) obavezno izbaciti sve namirnice koje u sebi sadrže štetne hemikalije, konzervanse, aditive, pojačivače ukusa, arome, boje, šećere... Tu manje-više spadaju sve "grickalice", slatkiši, brza hrana, pržena hrana, mesne prerađevine, instant hrana iz mikrotalasne, hrana iz kesica, gazirani i negazirani sokovi puni aditiva, alkohol, cigarete... Naravno da je poželjno i izbaciti medikamente iz upotrebe (barem one koji nisu deo neke terapije), antibiotike ili bilo koju vrstu narkotika.

Već posle par dana primene prirodnog tretmana i promene načina života, oseća se znatna promena u povećanju energije i vitalnosti kompletnog organizma. Nakon prirodnog tretmana opšte stanje organizma se trajno popravlja, dok ga opet loše navike ne dovedu u disbalans. Čak i nakon tretmana se može nastaviti sa konzumiranjem organskih dodataka po izboru, kako bi se očuvalo zdravlje i zaštitio organizam od loših uticaja.

Paket za Antiparazitni tretman možete pogledati ovde.

Komentari

Ostavite komentar

Blog o zdravlju, prirodnim tretmanima i ishrani